Workoholik Marek Němec z Modrého kódu: Nestíhá ani svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Workoholik Marek Němec z Modrého kódu: Nestíhá ani svatbu!

 Za celý rok měl jen sedm dní volna.
Za celý rok měl jen sedm dní volna. ( FTV Prima)

Vražedné pracovní tempo, které si  nastavil Marek Němec (36) alias doktor Hofbauer z Modrého kódu, by zvládal jen málokdo. Množství natáčení mu nedovoluje ani říct si s partnerkou svých dětí ano.

Před dvěma lety měl herec za celý rok jen sedm dní volna! Své tempo sice zvolnil, i tak ale tráví na place primáckého seriálu takřka veškerý čas. „Modrý kód je tak náročný, že sám o sobě je na hraně, abych to zvládl s rodinou a neměl blbý pocit, že je šidím. Ale jakmile do toho naskočí divadla, kde hraju i režíruju, už se jen hecnu a přecházím na sportovní mód,“ prozradil na sebe Němec.



„Mám dvě děti – šestiletého Matěje a téměř dvouletou Rozzárii – a normálně fungující vztah. Jediné, co potřebuji ještě stihnout, je se nějak rozumně oženit. Tedy myslím rozumně v čase. Partnerku už mám vybranou, to je matka mých dětí,“ dodal s úsměvem.

Tenhle sexy doktor vás bude bavit v seriálu Modrý kód.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
moravacka
30. 10. 2017 • 14:02

dejte si dalsi davku prasku a zase bude dobre...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.