Adam Novotný (27): V telce za kutila, v soukromí lenoch... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Adam Novotný (27): V telce za kutila, v soukromí lenoch...

Podlahův vnuk Adam Novotný.
Podlahův vnuk Adam Novotný. (Foto Aha!: M. Hykl, P. Machan a archiv)

Mladý moderátor Adam Novotný (27), který předvádí své kutilské schopnosti v barrandovském pořadu Kutil Adam, prozradil, že v televizi svou šikovnost nemá problém ukázat, ale v soukromém životě je to horší. Podle svých slov je líný a po pěti měsících v nově zrekonstruovaném bytě si ještě nenašel čas ani na pověšení záclon.

Vnuk Přemka Podlahy (†76) to nemá ve svém osobním životě vůbec jednoduché. V pořadu Kutil Adam sice umí skvěle poradit všem kutilům, ale sám má problémy se svým bydlením. „Koupil jsem si byt na Spořilově, bydlel jsem asi tři měsíce a pak sedm měsíců probíhala rekonstrukce. Na tu dobu jsem se nastěhoval zpět k rodičům a žil za Prahou. Teď je ten byt po rekonstrukci a od května jsem v něm zpět,“ prozradil Novotný magazinu Sedmička.

Moderátor také prozradil, že život v novém pro něj není úplně ideální. „Má to malý háček, byt ještě pořád není hotový. Tedy v tom smyslu, že mi stále chybějí záclony, žaluzie, obrázky, knihy a jednu místnost mám plnou harampádí, kde mám ještě nevybalené věci od našich. Tam je strašný nepořádek,“ přiznal Novotný magazinu Sedmička.

I přestože byt není stále hotový, Novotný se příliš do práce nehrne. „Stojí to na mojí lenosti. Tři čtvrtě roku jsem měl s rekonstrukcí moře starostí, takže když se to dodělalo a já se nastěhoval, naordinoval jsem si klid. Nechtělo se mi nic řešit, a abych řekl pravdu, dodnes nemám sílu ani čas s tím hnout. Potřeboval bych vzpruhu, která by mi to pomohla dát do kupy,“ přiznal Novotný magazinu Sedmička.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.