Moderátor Petr Vágner: Pletky s policií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátor Petr Vágner: Pletky s policií!

Petr spěchal do televize, nenašel místo, tak bourák zaparkoval na pěší zóně...
Petr spěchal do televize, nenašel místo, tak bourák zaparkoval na pěší zóně... (Foto Aha!: Martin Hykl, ara)

Na silnici není žádný troškař. Petr Vágner (40) brázdí pražské uličky jako bitevní pole v tanku za několik milionů. Sehnat pro takový kolos parkovací místo se mu ale naposledy pěkně prodražilo... 

„Dělal jsem v létě jednu akci, kde se mi to auto hrozně zalíbilo. Přeskočila jiskra, slovo dalo slovo a začal jsem s tím sám jezdit. Teď mi přivezli nový, mám ho od minulého týdne,“ vysvětlil deníku Aha! moderátor Top Staru, proč sedí za volantem zrovna takového motorového gigantu. Kromě pohodlného svezení ho ale černý Mercedes Benz G 500 dostává do jedné lapálie za druhou.


Pokuty za parkování
Když Petr naposledy spěchal do televize, neměl svůj obrovský off-road honem rychle kam uklidit, a tak ho musel píchnout přímo na chodník do pěší zóny. „Parkovat s takovým tankem uprostřed Prahy je docela problém. Dá se to. Když je víc času, tak si místo najdete, ale na poslední chvíli jsem to musel udělat takhle,“ přiznal. Policie ho tak klepla přes prsy a dostal bloček. „Stalo se, stalo. Jsem normální člověk, tak se to vyřešilo pokutou,“ přiznal Vágner.

Kam s tím obrem?
Motorový skvost, jehož cena se podle zjištění Aha! pohybuje okolo šesti milionů (v nejvyšší výbavě), musí moderátor nechávat přes noc venku. „Nevejde se mi do garáže, takže zatím parkuju na ulici. Hledám akorát místo, kam se to vejde,“ řekl Aha! Vágner. Kam s luxusním žihadlem vjede, tam navíc vzbuzuje pozornost. „Uprostřed magistrály mě zastavil motorkář a dělal si tam z motorky selfie fotky,“ dodal se smíchem.

Nahota v přímém přenosu TOP Staru! Kraus vystrčil holý zadek na Vágnera!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.