Terence Hill, hvězda našeho DVD: Zabil se mu syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Terence Hill, hvězda našeho DVD: Zabil se mu syn!

Terence Hill se stal velmi populárním v sedmdesátých letech minulého století. Jeho pomněnkově modré oči milovaly miliony žen a dívek na celém světě.
Terence Hill se stal velmi populárním v sedmdesátých letech minulého století. Jeho pomněnkově modré oči milovaly miliony žen a dívek na celém světě. (Profimedia.cz)

PRAHA – Již ve středu si budete moci koupit na novinových stáncích další ze série filmových trháků, které vycházejí na DVD ve speciální Edici deníku Aha! Tentokrát vám přinášíme titul Dva machři mezi nebem a peklem, ve kterém vystupují oblíbení herci Bud Spencer (78) a Terence Hill (68), vlastním jménem Mario Girotti. Málokdo však zná bolest, kterou si »ten hubenější« nese ve svém srdci! Přišel totiž o syna!

S manželkou Lori Hillovou, od které si vypůjčil jako umělecký pseudonym její příjmení, totiž adoptovali svého druhého syna Rosse. Ten si s Hillem zahrál třeba ve filmech Don Camillo či Dobrodruh, ale v roce 1990, ve věku nedožitých sedmnácti let, zemřel při automobilové nehodě. Terence se ze ztráty syna dlouho nemohl vzpamatovat a vyvolávat úsměvy na tvářích televizních diváků pro něj bylo těžší než kdykoliv předtím. Přestože však jeho syn zahynul na silnici, své vášně pro motorky se nikdy nevzdal.

Ve filmu Dva machři mezi nebem a peklem naplno vynikl Terenceův herecký talent, který před kamerami uplatňoval již od svých dvanácti let. Se svým »bratrem« Budem Spencerem vystoupil v nespočtu spaghetti westernů a bavil tak diváky nejen v rodné Itálii, ale po celém světě. Deník Aha! vám již ve středu přinese ve své speciální edici na DVD film Dva machři mezi nebem a zemí, který spolu s vašimi oblíbenými novinami koupíte jen za 45 korun.

2.7.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.