Havlová skončila v okovech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Havlová skončila v okovech!

Zkoušky před premiérou jsou pro každého herce náročné a stresující! A to i pro takovou profesionálku, jakou je Dagmar Havlová (64).
Zkoušky před premiérou jsou pro každého herce náročné a stresující! A to i pro takovou profesionálku, jakou je Dagmar Havlová (64). (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Daniel Černovský, Pavel Machan, ara a reprofoto FTV Prima)

Zkoušky před premiérou jsou pro každého herce náročné a stresující! A to i pro takovou profesionálku, jakou je Dagmar Havlová (64). Důkazem toho jsou aktuální fotografie z Divadla na Vinohradech.

Havlová se na snímcích z čtených zkoušek k inscenaci Lev v zimě, jež bude mít premiéru 21. října, ládovala samými sladkostmi. Gumovými medvídky se pravděpodobně dopovala kvůli želatině vhodné pro její bolavé klouby, zvláště pak kotník.

Během zkoušky popíjela kávu, kofein je důležitý, udržuje pozornost člověka na nejvyšší možné míře. Na dosah pak měla čokoládové sušenky s ovocnou náplní, kdyby potřebovala rychle doplnit cukry. Anebo si prostě jen tak trochu zamlsat. A také ví, že je potřeba doplňovat tekutiny, takže nechyběla ani lahvička vody.

Dagmar Havlová ztvární královnu Eleonoru, zapuzenou manželku anglického krále Jindřicha II., která skončí v okovech. A to nejen na plakátu k nové inscenaci. Její role vyžaduje spoustu energie, takže nenechává nic náhodě. Takže uždibuje, upíjí, aby byla v roli perfektní.

Na video s Havlovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.