Speciální terapie Heleny Houdové: Teď budu 7 dní potmě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Speciální terapie Heleny Houdové: Teď budu 7 dní potmě!

Helena Houdová
Helena Houdová (Foto: Instagram, archiv)

Křehká psychika Heleny Houdové (37) dostala v posledních měsících pořádně zabrat. Nejen, že se modelka stále vzpamatovává z rozvodu s miliardářem Omarem Amanatem (43), ale ještě musela prodat milovaný dům. Proto se teď jde léčit. Nechá se na týden zavřít do absolutní tmy!

Opouštění milovaných věcí je pro ni vždy trauma. „Teď jsme v procesu prodávání domu v New Yersey, což byl hodně emotivní proces, protože Deiunka se tam vlastně narodila. Ale rozhodli jsme se, že už tam nemáme být. Následujeme tak vyšší vedení,“ svěřila se Miss České republiky 1999 s tím, že teď má v plánu s dětmi hodně cestovat. „Po Austrálii si pronajmeme karavan a budeme třeba tak dva nebo tři měsíce jezdit jenom s ním,“ prozradila své plány.


Ještě předtím se ale maminka devítiletého Dariena, šestiletého Daveeda a pětileté Deiy nechá izolovat od okolního světa. „Teď musím na sedm dní do tmy. Jsem opravdu strašně unavená! Ale je to i tím, že jsme nechávali odejít ten dům... Musím se o sebe starat. Těším se na to jako na smilování boží,“ přiznala v Top Staru Houdová, která je vyhlášená tím, že ujíždí na šamanských rituálech a je velice duchovně založená.

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.