Martin Písařík: O synovi a dámských šatech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Písařík: O synovi a dámských šatech!

Martin Písařík chce aby kluci byli kluci!
Martin Písařík chce aby kluci byli kluci! (Zbyněk Pecák)

Herec Martin Písařík, kterého proslavily seriály jako Ordinace v růžové zahradě a Doktoři z Počátků si momentálně užívá divadelní prkna a přeskočil spíše k pěvecké profesi. V muzikálu Sugar je neustále převlečený za ženu. Co by řekl na to, kdyby jeho syn Patrik chtěl také chodit v dámských šatech?

Muzikál Sugar si užívá na sto procent a to, že se musí líčit a oblékat si ženské šaty mu absolutně nevadí. Sám o sobě říká, že v převleku vypadá jako taková divná vyvinutá teta, kterou by on rozhodně nebalil. V tom jak by zareagoval na to, kdyby jeho syn chtěl také zkusit ženské zkrášlování, má jasno.

„Jsem moderní člověk. Ale mám doma kluky a chci. Aby jimi byli. Mně se líbí ženy, což je o mě všeobecně známé, a chci, aby se mu taky líbily ženy. Těším se, až mu budu hodnotit jeho spolužačky. Nosí sice perly svojí mámy, ale já to beru tak, že dětem se líbí cinkavé, barevné věci. Kdyby to začínalo být moc, budu se ho snažit motivovat jiným směrem, ale zatím to nijak neřeším,“ odpověděl Blesku sympatický Písařík.

Na video s Martinem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.