Případ pro Chocholouška? Příbuzná obvinila Heidi z týrání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Případ pro Chocholouška? Příbuzná obvinila Heidi z týrání!

Heidi teď čeká těžké období.
Heidi teď čeká těžké období. (Profimedia.cz, ČTK, ara)

Zpěvačka Heidi Janků stále nemá klid. Ani po smrti jejího manžela jim totiž nedá pokoj Renata Figurová (37), jakoby jí nestačilo zpěvačku obvinit ze smrti manžela, kydá na ni vzdálená příbuzná další a další špínu.

Synovec Heidi Janků je totiž zatím manželem Figurové, a jak už to bývá, ani tenhle konec manželství není žádná idyla. Figurové vadí, že zpěvačka svému synovci pomáhá, dokonce tvrdí, otec dítě týral. „Nejprve mu dával nevhodné jídlo, takže měl problémy se zažíváním, později ho zbil takovým způsobem, že Tomášek přišel domů plný modřin,“ tvrdí žena.

Zpěvačka se po poradě s právníkem nechce k této záležitosti vyjadřovat. „Moc si přeji, aby to již skončilo. Už měsíce se tento případ řeší. Můj synovec by svému chlapci nikdy neublížil,“ uvedla krátce pro Blesk Heidi, která se ke sporu dostala vlastně náhodou, protože chtěla svému synovci pomoci. „Je pravda, že Heidi bývá přítomná u předávání malého syna. Poradily jim to úřady, protože chlapcova matka se nezastaví před ničím. Je nutné, aby měl na těchto setkáních svědka,“ vysvětlil rodinný známý.

Ten vysvětlil i to, že Figurová se manželovi mstí za to, že se zamiloval do jiné ženy. „Dokonce ho obvinila z brutálního zbití jí samotné a teď se mu snaží ublížit přes syna. Neustále kluka vodí někde po doktorech,“ dodal zdroj. Deník Blesk dokonce zjistil, že úřady už nařídily psychologické vyšetření matky i dítěte.

Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (+84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
23. 8. 2017 • 08:05

Figurová se chová hůř než hyena. To její obviňování je na trestní oznámení. P. Pavlík měl sice svoje léta, nemocné srdce, ale byl svépravný, nikdo ho nepotřeboval k ničemu nutit. Stejně tak nějaký idiot obvinil Ivo Pavlíka .Kdo znal paní Špinarovou věděl, že ten tahoun byla ona a nedala se nikým ovlivnit. Ta baba hnusná se vecpala na pohřeb, aby škodila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.