Český Vinnetou Fišer (85): Vážné zdravotní problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Český Vinnetou Fišer (85): Vážné zdravotní problémy!

Stanislav Fišer prozradil deníku Aha!, jaké problémy ho sužují.
Stanislav Fišer prozradil deníku Aha!, jaké problémy ho sužují. (Petr Novotný)

Jeho zdravotní stav se rok od roku zhoršuje. Herec a český hlas Vinnetoua (75) prozradil deníku Aha!, jaké problémy ho sužují.

Herec, kterému před 13 lety vzala rakovina hlas, ruší kvůli podlomenému zdraví účast na mnoha akcích. „Nedávno mě pozvali na slavnostní otevření opravené Werichovy vily. Moc jsem se těšil, ale kvůli mému stavu jsem se zúčastnit nemohl,“ mrzí ještě teď Fišera.

„Teď mě pro změnu kolegové Petr Kostka a Franta Němec zvali do divadla, že mají krásný představení a že mě tam přivezou. Tak jsem poděkoval a odpověděl: Kluci, nejde to! Já už hůř vidím, trošku míň slyším a nemohu tři hodiny nehnutě sedět kvůli mé artróze. Jedině, že byste mi opatřili lístek do první řady ve stoje,“ neschází Fišerovi humor i v jaho situaci. „Řekli mi, že to bohužel neprodávají,“ doplnil.

Fišerovi, o kterého se v bytě každý den láskyplně stará jeho partnerka, se také špatně jí. „Trvá mi to déle, je to složité. Ale já už o svých neduhách nechci moc mluvit,“ snažil se Fišer odklonit téma jinam. „Zdraví mě trápí, to ano. Ale daleko víc mě trápí situace u nás a ve světě,“ vyznal se slavný herec.

Vinnetoua nesleduje
Televize v létě opět reprízují slavnou sérii o Vinnetouovi. Fišer se na ni ale nedívá. „Je mi to moc líto kvůli Pierru Briceovi, který zemřel. A se kterým jsme v poslední době byli přátelé,“ svěřil Aha!.

Bohdalová:  Standův dopis bych přečetla!
Stanislava Fišera trápí, že kolegové nepřečetli jeho pozdrav a vzpomínku na červnové otevíračce rekonstruované Werichovy vily na Kampě (deník Aha! informoval). Tam mimo jiné dorazila jeho kolegyně Jiřina Bohdalová (86). Ta se ale brání, že za to nemůže!

„Byla bych ráda, aby lidé věděli, že to celé byla věc pořadatelů, nebylo to v mé režii. Kdyby mi ten dopis dali do rukou, určitě bych ho přečetla. Asi ne celý, protože ten program byl velmi našlapaný, ale třeba bych ho zkrátila. Ten dopis ale podle všeho měl u sebe buď bývalý ministr Pospíšil nebo moderátor akce Honza Musil,“ vysvětlila znovu deníku Aha! herečka.

Na video se Stanislavem Fišerem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.