Zohyzděný David Gránský: Na tváři má obří jizvu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zohyzděný David Gránský: Na tváři má obří jizvu!

David Gránský
David Gránský (Dana Kolářová)

Tragická autonehoda se podepsala na Davidu Gránském (25). Kvůli ní má obří jizvu přes celou tvář. A i když jde jen o roli v seriálu Modrý kód, i tak kvůli tomu herec trpí.

„Jsem doktor, syn primáře Bojana a jeho ženy Bíby, přijel jsem z Anglie, kde se mi stala tragická nehoda. To, co spoluvytváří moji postavu »de Peyraca« je jizva na levé tváři, která je pozůstatkem zmíněné havárie,“ popsal David svou novou roli, která není vůbec jednoduchá. Každý natáčecí den musí trpět v maskérně. Aby vypadal jako milý věhlasné Angeliky...

„Jelikož tady není vůbec čas, točí se každý den extrémně hodně obrazů, tak jizvu nechávám vyrobit jako takový polotovar, který rovnou aplikujeme na Davida,“ popsal hlavní maskér Modrého kódu Vilém Persy. „Můj známý maskér speciálních efektů nám ten proces přišel ukázat, vše jsme si nafotili a teď už to kolegyně Tereza zvládá namaskovat maximálně za hodinu. Ale přesný postup je tajný, ten vám prozradit nesmím,“ pousmál se maskér. Jak moc je jizva autentická, o tom se můžete přesvědčit už dnes večer, kdy startují nové díly.

Věřili byste, že fešák David Gránský má už osm let jednu přítelkyni?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.