Přiznání herečky Veroniky Kubařové: Trpím paranoiou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přiznání herečky Veroniky Kubařové: Trpím paranoiou!

Kubařová trpí obavami o sobě samé a o tom, co si o ni lidi myslí.
Kubařová trpí obavami o sobě samé a o tom, co si o ni lidi myslí. (Foto Aha! – Dana Kolářová, ara)

Pochyby o sobě samotné často tíží Veroniku Kubařovou (30). Herečka prý mnohdy kvůli obavám trpí paranoiou a vsugerovává si nejrůznější představy.

„Mívám sem tam paranoiu, že mě diváci nemají rádi,“ svěřila Veronika, která mnohem víc než v mládí přemýšlí o tom, co si o ní lidé myslí. „Občas si říkám, tak dneska mě nesnáší, už chtějí, abych vypadla,“ prozradila Kubařová s tím, že často ani není schopná se na hraní soustředit.

„Na konci jednoho opravdu dlouhého představení v Dejvickém divadle máme náročnou, dlouhou a emotivní scénu. Když se najednou v hledišti ozve vzdychnutí nebo zavrzání židle, rozhodí mě to. Vím, že to může znamenat, že někoho jen tlačí židle, ale já začnu mít strach, že za to můžu. Že mě nemůžou ani cítit,“ svěřila Kubařová.

Co je paranoia?
Duševní porucha vyznačující se bludy, chorobnými představami o vlastním ohrožení a stihomamem. Paranoia má hned několik druhů, tzv. kverulantská paranoia znamená, že se nemocný domnívá, že jej ostatní nemají rádi.

Na video s Kubařovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bluedream
10. 8. 2017 • 09:18

Tohle je spíš projev hysterie. Pro tu je typický strach z nepřijetí, odmítnutí, zavržení. Škoda, že se tím nepracuje u nějakého schopného psychoterapeuta. Bohužel herečky podléhají často tzv. módním doktorům. Je jednodušší si nechat napsat prášky u naprosto neschopného Cimického, každý přece raději polkne prášek a nic neřeší, než si najít dobrého psychoterapeuta, který opravdu umí a zamakat na sobě, aby se toho zbavila nebo to aspoň zmírnila. Je to škoda. Veronika Kubařová hraje moc dobře, škoda, že se víc neobjevuje ve filmech, víc práce a popularity by jí zvedlo sebevědomí a tolik by se netrápila s těmito chimérami.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.