Trojan o slavných synech: Byl jsem překvapený! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trojan o slavných synech: Byl jsem překvapený!

Ladislav Trojan se syny Ondřejem (vlevo) a Ivanem.
Ladislav Trojan se syny Ondřejem (vlevo) a Ivanem. (Foto ČT, herminapress.cz, ara)

Krásných 85 let oslavil herec Ladislav Trojan, otec jednoho z nejúspěšnějších českých herců dnešní doby Ivana Trojana, a jednoho z nejúspěšnějších českých producentů a režisérů Ondřeje Trojana. Sám si zahrál například ve velmi oblíbeném seriálu Tři chlapi v chalupě a patří mezi uznávané herce. 

Ladislav Trojan, který zahrál už stovky rolí, je velmi pyšný na své dva syny. Není divu, patří totiž mezi špičky svého oboru. Ivan patří mezi herecká esa a Ondřej zase mezi ty režisérská a producentská. Natočil například Želary s Aňou Geislerovou, která za roli Elišky získala Českého lva.

,,Ondra se vždycky moc dobře učil. Toužil jsem po tom, aby studoval medicínu. Jenže on si napřed vybral pedagogickou fakultu a pak to zkusil na FAMU… Spolknul jsem to. Ondra byl vždycky hodně samostatný. Chtěl fungovat sám za sebe. Ve dvaadvaceti se od nás odstěhoval,“ pověděl Ladislav Blesku.

,,Dělal od základní školy sport. Trénoval basket. Šel na klasické gymnázium, pak přešel na sportovní gympl. Po maturitě jsme automaticky čekali, že půjde na VŠTVS, ale najednou nám oznámil, že se chystá na DAMU. Byl jsem překvapený,“ rozpovídal se herec i o Ivanovi, který svou volbou rodinu překvapil. Ještě že tak učinil!

Na video s Ivanem Trojanem s můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.