"Sestřička" Alena Mihulová prý vídá duchy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

"Sestřička" Alena Mihulová prý vídá duchy!

Alena doma vídá duchy!
Alena doma vídá duchy! (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Opravdu neobvyklý dům má Alena Mihulová (52). V bývalé márnici vychovala se s vým zesnulým mužem dceru Karolínu (22) a zažila zde spoustu krásných okamžiků. Méně krásné by pro někoho mohlo být to, že se herečce v domě prý zjevuje duch!

Málokdo by chtěl začít bydlet v bývalé márnici. Alena Mihulová, kterou proslavila role ve filmu Sestřičky, tam ale prožila krásné manželství. Její dům se zajímavou historií skrývá tajemno- duchy! Duchové, kteří se nachází v příbytku herečky jsou prý naštěstí dobří.

,,Máme částečně prosklené dveře z obýváku do chodby, a když tam sedím na gauči, mám občas pocit, že někdo přišel domů. Říkám si, že by ta moje holka přišla ze školy dřív? A někdy je to tak intenzivní, že slyším i zvuk. Ťuknou dveře, zahlédnu stín, jdu se podívat, ale nikdo tam není…

Mohl by to být manžel, tatínek nebo maminka, které zemřela před půl rokem, ale můžou to být i jiní duchové, ale podstatné je, že jsou dobří, když se nám tam tak pěkně bydlí a vzájemně si nevadíme,“ takto popsala nadpřirozené síly Mihulová Sedmičce.

Na video s Alenou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.