Marcela Augustová: Díky golfu poznáte, jací jste! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marcela Augustová: Díky golfu poznáte, jací jste!

Marcela Augustová miluje golf!
Marcela Augustová miluje golf! (ČT)

Marcela Augustová je stálice České televize. Od roku 1998 moderuje Události ČT a později také začala provázet volebními studii ČT. Marcela je vášnivá golfistka a o tomto sportu se rozpovídala v rozhovoru…

Většina lidí si myslí, že je golf jen takové poflakování na trávníku. To podle Marcely Augustové tvrdí právě ti, kteří golf nikdy nezkusili. Tento sport je podle moderátorky především o hlavě, tělo si s pohybem nějak poradí, ale palice je palice.

,,Dozvíte se o sobě spoustu věcí – třeba, že jste hysterická, panikaříte při první chybě, vnitřně si nevěříte, snadno se rozpláčete a přitom si nic z toho sama o sobě nemyslíte. Okamžiky, kdy se sejde pohoda v pohybu i duši jsou aspoň u mě docela výjimečné. O to víc si je pamatuji. Mohu stokrát říkat, začala si hrát proto, aby ses bavila a ne se tady nervovala. Marné, stejně se neubráním,“ řekla Augustová v rozhovoru pro Deník Víkend.

Na video s její kolegyní Jolanou Voldánovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
30. 3. 2018 • 00:38

Ježíšikriste ta je blbá!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.