Lucka Vondráčková zpátky v Česku: Víme, co má v plánu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucka Vondráčková zpátky v Česku: Víme, co má v plánu!

Lucie Vondráčková byla samý úsměv.
Lucie Vondráčková byla samý úsměv. (Pavel Machan)

Letní dovolenou si Lucie Vondráčková (37) rozhodla užít s rodinou. Z Kanady přiletěla do Česka s celou rodinou i s manželem, hokejistou Montrealu Tomášem Plekancem (34), a dětmi.

„Jsme tu už pět dní a zůstaneme měsíc. Budeme hlavně s rodinou, objedeme všechny babičky a tetičky. Já tu mám ještě nějakou práci, ale hlavně se budeme věnovat rodině,“ prozradila Lucie, kterou manžel dokonce doprovodil i na křest jejího nového Zpěvníku. 

„Jsem ráda, že si po delší době udělal čas a doprovodil mě sem. Když ho mám ve své blízkosti, tak se cítím vždy velmi dobře,“ svěřila Vondráčková, která si už užila i se syny Matyášem (5) a Adamem (2,5) teplé počasí na dovolené u oceánu.

 Léto u rodičů na zahradě si však nemohla nechat ujít. „Tady to považujeme za domov, vždy se sem rádi vracíme a až Tomášovi skončí smlouva, tak budeme chtít žít tady v Česku,“ prozradila své plány zpěvačka.

Na video s Luckou Vondráčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
15. 8. 2017 • 15:03

Hoď sem svou fotku stará hloupá smudlo

-bello-
3. 8. 2017 • 23:46

No jestli mezitím nebude v Kanadě za Star, tak ať tu klidně bydlí.Tady bude mít Slavky přece jistý. A proč vypadá jak stará mladá ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.