Lucka Vondráčková je hlavička: Kšeft za půl mega! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lucka Vondráčková je hlavička: Kšeft za půl mega!

Lucie Vondráčková natáčí další film!
Lucie Vondráčková natáčí další film!  (Marek Pátek)

Jde z filmu do filmu! Lucie Vondráčková (37) svůj první snímek The Perfect Kiss (Perfektní polibek), který natočila v Americe, sice představí na premiéře až v prosinci, už teď ale natáčí další!

S nápadem prý přišla sama. Nový film má agitovat za ochranu přírody a proti zbytečnému utrácení psů bojových ras! A podle informací deníku Aha! ji čeká i tučný honorář, zpěvačka by si mohla vydělat až půl milionu korun.

Snímek Vondráčkové za oceánem opět produkuje Martina Adamcová (51), herečka známá coby četařka Babinčáková z Tankového praporu, která se v devadesátých letech vdala do Kanady a působí tam jako filmová a televizní producentka.

„Tentokrát je v tom hodně myšlenek o ochraně zvířat. Do Ameriky dorazila hysterie kolem psů typu pitbull. Ze zákona nesmí být adoptováni, tak jsou všichni bez milosti utraceni. Komedie si z toho dělá legraci, ale zároveň to vypovídá o stavu společnosti a jejím vztahu ke zvířatům,“ prozradila Aha! Adamcová.

Manželku hokejisty Tomáše Plekance (34), kvůli němuž v Kanadě tráví většinu času, si prý místní filmaři zamilovali. „Lucie tady opravdu všechny přesvědčila, že je přirozený a spontánní talent ženské komičky. Takže ji produkce chtěla rychle využít, než po ní chňapnou další,“ říká Adamcová s tím, že natáčení už je v plném proudu.

„Točí se hodně exteriérů, takže využijeme nádherných barev kanadských lesů na podzim, ale první klapky se dělaly teď v létě. Lucie totiž musí do Česka za nějakými povinnostmi,“ dodává Adamcová.

O čem film Lost In Limbo je?
Dva psi, kteří podle nového zákona o chování pitbullovité rasy, čekají v útulku na utracení, utečou a přidají se k české turistice, která přijela zdědit do Kanady obrovské jmění. Slovo Limbo má v angličtině několik výrazů. Jednak je to označení pro místo mezi nebem a zemí a také název tance, při němž se závodí, kdo podleze v záklonu pod nastavenou tyčí.

Na video s Luckou Vondráčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.