Padesátnice Leona Machálková: Foto bez Make-upu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Padesátnice Leona Machálková: Foto bez Make-upu!

Leona Machálková je sexy padesátnice!
Leona Machálková je sexy padesátnice! (Jakub Poláček)

S grácií sobě vlastní Leona Machálková (50) nosí roky vepsané do tváře a rozhodně se nestydí ani za jednu vrásku! Čerstvou padesátku by ji hádal jen málokdo. Na jevišti navíc řádí jako mladice!

S věkem si rozhodně hlavu neláme. „Nejsem nalíčená, ale za to, jak vypadám, se nestydím,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka, když ji na zkoušce muzikálu Mamma Mia! začali fotit. V Divadle Hybernia, kde včera muzikál odstartoval, sklidila Leona obdivné pohledy i od mnohem mladších mužů. Je až k nevíře, že je stále nezadaná!

„Oslovována muži s tím, že bychom mohli jít na rande, jsem. Nicméně na počátku musí být ta pověstná jiskra, která přeskočí... Takže realita je taková, že zatímco muži křešou, já nevzplanu,“ konstatovala Machálková.

Na video s Machálkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
14. 7. 2017 • 11:25

Taková normální 50sátnice vzhledem....má peníze na to se udržovat různými pomocnými úpravami typu lifting, odsátí tuku, opravit prsa atd. ale v tom štěstí netkví....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.