Bořek Slezáček: Děti rozmazluju a moc nevychovávám... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bořek Slezáček: Děti rozmazluju a moc nevychovávám...

Starší syn Kolja si s tatínkem fotbalgolf užil. Věnuje se totiž fotbalu od malička.
Starší syn Kolja si s tatínkem fotbalgolf užil. Věnuje se totiž fotbalu od malička. (Foto: Fotbalgolf/Mamma Mia! )

Ačkoliv je zpěvák a muzikálový herec Bořek Slezáček velice časově vytížený i přes léto, věnuje se svým dvěma synům Koljovi a Andrejovi co nejvíce může. Důkazem toho je i to, že i přes jeho zranění na noze vytáhnul kluky na fotbalgolfové hřiště jako správný otec, a strávil tak s nimi celé odpoledne plné pohybu. Jeho rodina se bude muset smířit s tím, že pojedou pouze na pár výletů, protože na delší dovolenou není letos čas.

V prvních chvilkách to vypadalo, že je Bořek Slezáček velice přísný otec a svým synům nedá nic zadarmo. Na začátku fotbalgolfu u Milíčovského lesa, který si společně přijeli zahrát, byl zpěvák velmi nekompromisní a při počítání kopů svých dětí nepřimhouřil ani jedno oko. „My jsme na to při tom prvním stanovišti vlítli trochu přísně, ale pak už ne. Brzo se atmosféra uvolnila. Jsme tady kvůli zábavě, a ne kvůli striktnímu dodržování pravidel.“ řekl Bořek Slezáček.

„My děti moc nevychováváme. To se nelíbí starším členům naší rodiny. A babičky říkají, že děláme velkou chybu, protože se to dětem pak vymstí. Víte, nemáme na ně moc času a mně je 50 let, což je logické, že chci mít občas klid. No, a tak je rozmazluju.“ dodal zpěvák, který taky přiznal, že on je v páru ten hodnější a jeho žena má u dětí větší respekt. Bořek Slezáček je pracovně velice vytížený a stává se, že se ukáže doma 5 hodin týdně. Proto raději s dětmi prožívá radostné chvíle, než aby jim kázal a dělat doma „vojnu“. Jeho starší syn Kolja má vynikající výsledky ve škole.

„Má samé jedničky, ale s kázní je to horší. Pokud to tak půjde dál, bude muset do vojenské školy. Má na všechno názor a chce mít poslední slovo. Snažíme se ho to odnaučit, ale je to těžké.“ svěřil se Bořek. Benevolentního taťky se letos divadelní prázdniny netýkají. Už za necelých 14 dní se totiž vrací do divadla Hybernia úspěšný muzikál Mamma Mia!, který se bude hrát denně až do poloviny srpna.


Obnažený Bořek Slezáček na videu: Župany mě děsí od malička!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.