Kalhotková provokatérka Andrea Verešová: Nahota na červeném koberci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kalhotková provokatérka Andrea Verešová: Nahota na červeném koberci!

Andrea se nemá zač stydět!
Andrea se nemá zač stydět! (Herminapress.cz)

Minimum látky, maximální provokace! To požaduje Andrea Verešová (37) od šatů. A takové si na zahájení festivalu i navrhla. A to tak, aby mohla ukazovat i kalhotky.

Její model ve stylu chytrá horákyně, který víc odkrývá než zahaluje neměl v hotelu Thermal konkurenci. „Hodně mluvím do střihů šatů. Líbí se mi, když jsou rafinované, vyzývavé, ale vše neodhalují,“ tvrdí modelka, která si trochu protiřečí. Její rozparek odhaloval zadek z boku a dokonce i celý klín.


Aby neukázala intimní partie, dobře se pojistila. „Jistě že mám kalhotky, ale tyhle jsou všité přímo do šatů. V podstatě je to takové body,“ přiznala, ale problému se nevyhnula. „Trochu déle trvá, než se z toho vysvlečete, napříkad když jdete na tolaetu,“ prozradila.

Na video s Andreou Verešovou z MFF z Karlových Varů se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 7. 2017 • 23:57

Jak může být ten Volopich tak blbej!!!

antonuis.j
3. 7. 2017 • 18:33

ONa tahle primitivní vyzáblá šeredná striga nic neumí, než ukazovat spoďáry nebo silikony.a vyschlé křivé ježibabí kostlivé nohy a nechutné stařecké tělo - tedy kosti potažené seschlou stařeckou kůží s jaterními skvrnami. Plus nad tím šeredný stařecký ježibabí vyžilý ksicht staré bezdomovkyně s zlým pohledem. Vypadá na 70 let a je obohost sama, narcisa, s kúčou vytapetovanou´vanou vlastními pseudosexy (popravdě nechutnými) fotkami.

havran2
2. 7. 2017 • 14:35

Bohužel,chce být středem pozornosti ! ! !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.