Sestřenice Issovy: Usmířil je milenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sestřenice Issovy: Usmířil je milenec!

Klára Issová, Martha Issová a David Ondříček
Klára Issová, Martha Issová a David Ondříček (Hykl, Kundrát)

Chlap zničil Marthě (36) a Kláře (38) Issovým vztahy. Kvůli Kláře se David Ondříček (48) rozvedl. Po čtyřech letech ji vyměnil za sestřenici. Nemohly se cítit, ale po šesti letech se usmířily.

A za vším je opět láska! Od rozchodu s Ondříčkem byla Klára sama. Často se po jejím boku objevovaly ženy, až si mnozí mysleli, že herečka našla štěstí v jejich náruči. Ale není tomu tak. Klára je opět zamilovaná, září štěstím a odpouští. Na karlovarský festival dorazila ruku v ruce s pohledným Jakubem, který pracuje pro britskou firmu.


A aby překvapení nebylo málo, tak na zahájení přijeli v limuzíně s Marthou a Ondříčkem. „Chtěli jsme všem jasně dát najevo, že mezi námi nejsou žádné spory,“ tvrdí Klára, která se netají tím, že je opět zamilovaná. „Je to krásné a moc si to užívám. Věděla jsem, že až to přijde, tak to bude a bude to velké. Jdu do všeho naplno a věřím v to,“ řekla Aha! Issová.

 Na video s Marthou Issovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.