Herečka Alice Bendová: Ženy chtějí gaunery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Alice Bendová: Ženy chtějí gaunery!

Alice Bendová chápe ženy, které chtějí Kájínka!
Alice Bendová chápe ženy, které chtějí Kájínka! (Martin Hykl)

Zahrála si manželku orlického vraha ve filmu Kajínek. A nedávno se herečka Alice Bendová (43) vyjádřila na adresu omilostněného vězně Jiřího Kajínka! Podle herečky se ženám líbí proto, že mají rády gaunery.

„Já ho osobně neznám, nikdy jsem ho neviděla. A dokážu to posoudit až ve chvíli, kdy toho člověka poznám. Nedokážu říct: Ježiš, ten je krásnej a charismatickej, když ho vidím jen na obrazovce,“ odpověděla na dotaz, jestli se jí omilostněný doživotně odsouzený vězeň líbí.

Ženy, které Kajínka obdivují, nicméně chápe. „Líbí se jim, protože je to trochu gauner, obecně ženy přitahují do určitého věku gauneři. Časem ale poznají, že když žijí s gaunerem, tak to není ono,“ dodala Bendová na Frekvenci 1.

Bendová ztvárnila ve filmu Kajínek manželku orlického vraha Marii Černou, v jejímž bytě se doživotně odsouzený vězeň skrýval po svém útěku z Mírova. Ve snímku je mimo jiné milostná scéna mezi ní Kajínkem alias Konstantinem Lavroněnkem (56).

Na video s Bendovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
17. 2. 2018 • 13:46

Tak gaunera může chtít sama Bendová aby měla tzv. rajc....normální ženy po něm rozhodně netouží

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.