Kateřina Kaira Hrachovcová provokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kateřina Kaira Hrachovcová provokuje!

Herečka je pořád kus!
Herečka je pořád kus! (Foto Instagram.com, ara)

Po tomhle ji na pláži sotva někdo přehlídne! Zvuk tetovacího strojku Kateřině Kaiře Hrachovcové (42) zřejmě učaroval. Svůdné tělo si nechala ozdobit dalšími malůvkami. Tentokrát od ramene až po stehno.

Většina smrtelníků si přípravu na plavkovou sezonu odbude maximálně v posilovně. Primácká hvězda seriálu Přístav je jiný kalibr. Vedle bikin si pořídila další barevné tetování.


Vsadila na abstrakci
Poprvé se nechala vyzdobit zhruba před dvěma roky. „Jedná se o osobní symbol – vlastní návrh. Růže + posvátná geometrie srdce, smrti a znovuzrození, temnoty a světla. Rovnováha toho všeho. Symbol nese energii mého jména Kaira,“ popisovala tehdy. Motiv růže jí sice zakrývá skoro celou levou ruku, herečce však patrně přestal stačit. Na Instagramu se o víkendu pochlubila ještě větším tetováním na boku. Abstraktní a geometrické motivy se srdíčky a motýlem se jí táhnou od ramene až po stehno. „Od Duhovky,“ připsala k veledílu krátký status.
Středem pozornosti
Provokativní fotka bez prádla nezůstala dlouho bez odezvy. „V tom podpaží to muselo brutálně bolet, ale dlouho jsem neviděla zajímavější tetování, opravdu pecka,“ chválí jí fanoušci za odvahu. Snad za chvíli nedopadne jako někdejší potetovaný kandidát na prezidenta Vladimír Franz (58)...

 Kateřina Kaira Hrachovcová: Tajemství jejího šatníku! Kolik utrácí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
20. 6. 2017 • 18:37

Až bude stará a nemocná, tak se budou lidé smát jejímu potetovanému tělu. Když není rozum, tak tam už nic nepomůže. Jaképak svůdné tělo, tolik krásných mladých žen běžně potkávám, ale žádná není tak ráchlá jako ona. Děti nemá, věnuje se jen sama sobě a ještě na ni máme pět ódy .

verbatin@...
20. 6. 2017 • 17:41

Tak mám takový dojem, že čím starší kravka , nejenom Hrachovka, ale i Vereška, Krainovka, Biluš, Erbovka atd... musej světu dokazovat, že na to maj , ale stejně jsou to starý vydry .

eisenbieger
20. 6. 2017 • 05:51

tohle jsou holky ze 4.ligy proc to sem davate ...kerestesovou , veresovou nebo perkausova jsou top czech girl ,na ten zbytek uz se neda koukat ...ty bejvaly jagra ty maj ranu nebo uz jsou za zenitem , agus se sama znemoznila , horhyova upada a ty fifleny tech cutalistu to je uplne o nicem ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.