Máma zmizelé Míši (13) odsouzena: Přišla o hadry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Máma zmizelé Míši (13) odsouzena: Přišla o hadry!

Matka pohřešované Míši byla odsouzena, verdikt je pravomocný!
Matka pohřešované Míši byla odsouzena, verdikt je pravomocný! (Facebook, Karel Kopáč)

Podmínku za propagaci nacismu vyměřil trestním příkazem soud matce zmizelé Míši Muzikářové (13) Evě (34). Potrestal ji také propadnutím věci, přišla o mikinu, tričko a přívěsek s hákovým křížem.

Soud konstatoval, že Míšina máma s nacisty a neonacisty sympatizovala a propagovala je. Svědčil o tom i její facebookový profil, kde vystupovala jako Eva Braun. Sdílela na něm fotografie Hitlera a jeho milenky Evy Braun, i hrubé rasistické vtipy; v nich zlehčovala nacistickou politiku. „Soud jí uložil trest 10 měsíců s podmíněným odkladem, se zkušební dobou na dva roky,“ uvedl soudce Martin Majchrák. Verdikt je pravomocný, Eva Muzikářová se proti němu neodvolala.

Míšu dosud nenašli
Policisté po Míše Muzikářové pátrají už více než pět měsíců, nyní už v zúženém týmu. „Nemáme žádné aktuální informace,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Ráno 11. ledna se ještě podle kriminalistů vypravila do školy, do které už ale nedorazila. Od té doby se po ní slehla zem. Nenašli ji ani na Plzeňsku, kde koncem ledna spáchal sebevraždu hlavní podezřelý, bývalý přítel matky Otakar S. (+39), ani v Ústí, kde s matkou žila.

VIDEO: Exmanželka Otakara S. pro TV Barrandov



Přečtěte si
ivanak
17. 6. 2017 • 08:17

Nevěřím tomu,že ta matka nic neví.Nechci tím říct,že by věděla kde je.Když se něco takového stane a ona žila s člověkem,který měl tuto úchylku,tak přeci každý by si promítal v hlavě okamžiky s ním.Jak se choval,co říkal atd.Ona ho ještě po zmizení té holčičky měla v bytě.Sama není zdravá a normální.Těžko může člověk posuzovat vyšetřování policistů,ale ty kritiky na ně si myslím,že nejsou zrovna oprávněné.Věřím tomu,že udělali vše pro to,aby tu holčičku našli.Matka propagující nacismus,to samo o sobě už něco vypovídá o její inteligenci a schopnosti se starat o dítě.Ten chlap to vyřešil po svém a spáchal sebevraždu,jak ona s tím může žít,to nepochopím,protože ona má velký podíl na tom,jak ta holčička dopadla.Jen představa toho,co si ta holčička musela prožít by mne hnala nejmíň do blázince a ne do hospody.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.