Piráti byli většinou gayové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Piráti byli většinou gayové!

Henry Morgan – nejobávanější pirát oceánů byl na chlapečky.
Henry Morgan – nejobávanější pirát oceánů byl na chlapečky.

BERLÍN – Po staletí byli piráti považováni za »pány moří«. Přepadali lodě, vydrancovali je a posádku bez milosti zabili. Na svých rychlých plachetnicích ovšem neměli ženy – co tedy jejich milostný život?


Občas provozovali sex i s ovcemi a kozami...

Po staletí byli piráti považováni za »pány moří«. Přepadali lodě, vydrancovali je a posádku bez milosti zabili. Na svých rychlých plachetnicích ovšem neměli ženy – co tedy jejich milostný život? Ano, piráti byli většinou homosexuálové!

Tuto domněnku potvrdil nyní námořní expert Klaus Hympendahl. O »něžném pohlaví« na mořích prý nemůže být ani řeč. „Sex mezi muži byl zcela běžný. A bylo jedno, kolik se jich do sexuálních hrátek zrovna zapojilo.“ Jedním z nejznámějších homosexuálů byl třeba obávaný Henry Morgan (1635–1688), který byl později za své zásluhy v boji proti španělským koloniím povýšen anglickým králem do šlechtického stavu, jmenován viceguvernérem Jamajky a dodnes se po něm jmenuje vyhlášená značka pravého rumu. Také sir Francis Drake, nejslavnější anglický mořeplavec, který je dodnes ve své zemi pokládán za národního hrdinu, prý nepohrdnul hezkým chlapem.
Kdo někdy na nějaké lodi plul, tomu teď vrtá hlavou – jak to dělali? Na lodi jsou přece velmi stísněné poměry. Piráti se navzájem ukájeli v podpalubí, kde měli pověšené své 40 cm široké houpací sítě. Jako »osvěžovač vzduchu« sloužil zápach nemytých těl, tlejících krys a zvratků… Piráti ovšem neprovozovali pouze sex mezi sebou. Je dokázáno, že na některých lodích sloužily ovce a kozy nejen jako potrava…


Autor: (INT, end)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.