Premiéra Aničky Slováčkové na molu: Čeho se bála? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Premiéra Aničky Slováčkové na molu: Čeho se bála?

Anička Slováčková poprvé v roli modelky!
Anička Slováčková poprvé v roli modelky! (Karel Kopáč)

Poprvé na molu. Herečka a zpěvačka Anička Slováčková (21) vynesla modely Aleny Wilson. „Je to má premiéra a mám strach hlavně z těch vysokých podpatků. Nerada bych se tu válela po zemi,“ přiznala.

Jako malá si prý jako každá holčička tajně zkoušela róby své mámy Dády Patrasové (61). Bylo v tom ale asi taky hodně z herectví, touha převlékat se za někoho jiného. „Móda mě baví, ale nepotrpím si na předražené značky,“ řekla půvabná blondýnka Aha!. „Nechápu, proč platit desetitisíce jen za to, že je někde našitá nějaká značka,“ dodala.
Na sedmnácticentimetrových jehlách to nakonec skvěle zvládla.

Nejkrásnější byly večerní zlatavé šaty, v nichž zářila jako drahý klenot. Na molu se objevila i herečka Míša Dolinová(53), která si na krásné oblečení potrpí a taky si pečlivě hlídá figuru, takže vypadá líp než mnohá dvacítka. Moderátorka Primy Daniela Šinkorová (44) budila dojem, že se pro molo přímo narodila. Dráždila fotografy pěkně napěchovaným výstřihem, až to chvílemi vypadalo, že jí vypadnou ňadra ven.

Na video s Aničkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
11. 6. 2017 • 16:52

Chudinka, nebylo by jí líp u plotny? Mně to připadá, že se v tom kumštu vyloženě trápí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.