Jana Paulová o velké vášni a o neobvyklých plánech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jana Paulová o velké vášni a o neobvyklých plánech!

Jana Paulová je cestovatelka celým srdcem!
Jana Paulová je cestovatelka celým srdcem! (Michal Protivanský)

Jana Paulová není jen známou herečkou, je také velmi známou cestovatelkou s duší dobrodruha. Ráda improvizuje, užívá si svobody a nebojí se žádného nového dobrodružství. Cestování je její vášní.

Oblíbená herečka, kterou můžeme znát především z komedie Zdeňka Trošky Kameňák, miluje cestování. O svých cestách dokonce napsala i knihu. Zajímavé a odvážné je, že se nebojí vyrazit jen s batohem a hledat si nocleh až na místě, občas prý tedy ani v letadle neví, kde večer složí hlavu. ,,Vyrůstala jsem v době, kdy pro nás cestování bylo něčím nemožným, a tak vlastně od chvíle, kdy byla možnost svobodně vyjet, jsem po tom toužila.

Měla jsem ale malé děti, a tak jsem si musela ještě pár let počkat. V roce devadesát devět jsem vyjela s partou horolezců do Himalájí, a protože jsem neměla ambice ani šance zlézt s nimi osmitisícovku Lhotse, na kterou stoupali, pár dnů jsem se toulala po Nepálu sama a tam jsem objevila kouzlo osamělého cestování,“ svěřila se Paulová ve speciálu Blesku.

,,Jak jsem řekla, moc neplánuju, ale ještě bych se v tomhle životě chtěla podívat do Bhútánu a vidět Himaláje z druhé strany. Navštívit tohle království, kde je prý hrubým domácím produktem štěstí,“ odpověděla herečka na otázku, jestli se chystá opět někam vyrazit, popřípadě tedy kdy, kam a proč právě tam. Věříme, že Cestovatelka s velkým C určitě nezklame a na tuto cestu za štěstím se vydá. 

Na video s Janou paulovou se můežte podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.