Bareš vyměnil právničku: Obří doplatek mu nedá spát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bareš vyměnil právničku: Obří doplatek mu nedá spát!

Igor Bareš patří mezi nejobsazovanější české herce v televizi i ve filmu.
Igor Bareš patří mezi nejobsazovanější české herce v televizi i ve filmu. (Petr Novotný, ČT, ND, Divadlo na Vinohradech a archiv I. Bareše)

Připadá si jako v kleštích. Igor Bareš (51), který kvůli vysokým alimentům 18 000 Kč na nemanželskou dceru Sonju (19) dokonce zkolaboval na jevišti, musí ještě doplatit 100 000 Kč.

Herec se finančních závazků vůči nejstarší dceři nezříká, ale má za to, že by matka dívky měla přispívat stejnou částkou. „A opravdu nevěřím, že devatenáctiletá dívka potřebuje pro sebe 36 000. Mě to ale ničí, protože mám další dvě děti, na které mi už tolik peněz nezbývá.

Dcera Tonička půjde navíc do první třídy, takže se nám zvednou náklady. Platím hypotéku, pojištění a další věci,“ vypočítává herec. Změnil právničku a věří, že s odvoláním uspěje. Vbrzku ale musí ještě sehnat 100 000 korun, které vedle zvýšených alimentů požaduje zpětně matka jeho první dcery.

„Pracuju opravdu hodně, vlastně se nezastavím a odnáší to mí blízcí,“ říká Igor. Chod rodiny tak leží hlavně na bedrech jeho manželky herečky Antonie Talackové (38). „Jsem stále na cestách. Buď jedu do dabingu, nebo na natáčení a do divadla,“ popisuje. Neodvažuje se odříct žádnou práci. V pátek ho například čeká v Divadle na Vinohradech premiéra hry Periférie, kde stejně jako v seriálu Četníci z Luhačovic představuje soudce.

Jde o druhou největší roli v tomto představení. Ta hlavní Barešovi kdysi utekla. „To jsem ještě působil v Brně. Zlomil jsem si ruku a dokonce na půl roku ochrnul,“ vzpomíná herec.
V Národním divadle, odkud ho loni vyhodil šéf činohry Daniel Špinar, hraje nyní častěji Audienci u královny s Ivou Janžurovou (76). Kvůli zranění Jany Bouškové (62) totiž z repertoáru na čas vypadlo představení Mikve a nahradila ho právě Audience.

VIDEO: Igor Bareš po kolapsu kvůli alimentům: Žiju, ale peněz bude méně!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.