Překvapení finále Tváře: Zazpíval i Karel Gott! A přijde na... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Překvapení finále Tváře: Zazpíval i Karel Gott! A přijde na...

Karel Gott byl největším překvapením finálového večera. Zpíval, jak jinak, skvěle.
Karel Gott byl největším překvapením finálového večera. Zpíval, jak jinak, skvěle. (Foto Aha!: M. Sekanina, ČTK, repro TV Nova)

Fanoušci přiměli Martu Kubišovou (74) vystoupit v Lucerně! Zpěvačka se loučí stylově na turné nazvané Marta naposledy. A pozvala dokonce Karla Gotta (77), který se stal velkým překvapením finále Tváře. Střihl si duet s Martinem Dejdarem a odměnou mu byl několikaminutový potlesk.

Bude překvapením i pro fanoušky Marty Kubišové? Ta musela pro obrovský zájem přidat ještě jeden koncert. A na posvátném místě v Lucerně. Tam zazpívala po téměř dvacetiletém zákazu v prosinci 1989. V době, kdy se rodila svoboda a komunisté šli od válu. Již nyní je jisté, že si s Martou dorazí zazpívat Lucie Bílá (50), Aneta Langerová (30) či Václav Neckář (73), s nímž svou kariéru v mladí začínala. Pozvala i Karla Gotta. „Přítomnost pana Gotta řešíme, v tento termín má již plný diář, ale i přesto svou přítomnost nevyloučil. Budeme dál jednat,” svěřil Aha Petr Větrovský z pořádající Agentury VDN Promo.

„Těším se do Lucerny, do toho vroucího kotle a magického sálu, v němž jsem měla tu čest mnohokrát zpívat ve své první i druhé kariéře,“ přiznala Marta. „Vidím proto jako symbolické, že právě v Lucerně se s kapelou Petra Maláska krátce před svými 75. narozeninami rozloučím s pražským publikem,“ doplnila Kubišová.

Kde vystoupí?
8. října – BRNO
10. října – SEDLČANY
12. října – CHOMUTOV
18. října – HOŘOVICE
25. října – VARNSDORF
27. října – PRAHA

FINÁLE TVÁŘE: Jakub Kohák zazáří ve speciálním čísle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.