Skandál kolem Obamy: Kokain a nevěry?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandál kolem Obamy: Kokain a nevěry?!

Barack Obama podváděl Michelle!
Barack Obama podváděl Michelle! (Foto EPA, Reuters, ČTK)

Sex, kokain a tráva! O tom všem bude skandální biografie bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy (55), kterou vydává historik a nositel Pulitzerovy ceny David J. Garrow (63). Mimo jiné v ní píše, že měl Obama tři bílé milenky, kouřil marihuanu, dopřával si koks a před svatbou podváděl svou Michelle (53)!

Napjatě očekávaná kniha vyjde už příští úterý a Obama z ní jako svatoušek rozhodně nevyjde. Jmenuje se Vycházející hvězda: Jak vyrobit Baracka Obamu a na čtenáře čeká obsáhlá bichle čítající 1472 stran, v níž Garrow odhaluje, jaký byl Obama před tím, než se stal 44. prezidentem Spojených států.

Například byl dlouholetým milencem jisté Genevieve Cook, se kterou se seznámil na Silvestra roku 1983. Bylo mu 22 let, když rodilou Australanku (tehdy 25) pozval k sobě do bytu na večeři a jejich první rande skončilo až v posteli. Cook o jejich milování dokonce složila i báseň a sex s Obamou označila za neskutečně vášnivý! Rovněž na něj práskla, že když spolu randili, bral Obama s kamarády často kokain. „Z každých pěti lajn, co někdo nachystal, si on dal půlku,“ tvrdí Cook s tím, že když se pak v roce 1985 rozešli, vyspala se s jeho nejlepším kámošem Sohalem Siddiqim.

V další kapitole se pro změnu píše, že Barack dvakrát požádal o ruku přítelkyni Sheilu Miyoshi Jager, se kterou podvedl i svou tehdejší ženu Michelle. „Chodili spolu asi rok a zároveň randil i se mnou. Vždycky jsem se kvůli tomu cítila špatně,“ přiznala po letech Jager, která je dnes profesorkou v Ohiu.
A nit suchá nezůstane na Obamovi ani na dalších řádcích. Prý dokonce zvažoval homosexuální aférku se svým profesorem Lawrencem Goldynem na vysoké škole! Jeho tehdejší mentor se otevřeně hlásil k tomu, že je gay a Obamu označil za nádherného chlapa.

Na video s Obamou se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.