Václav Vydra (61) hazarduje se zraněnou nohou: Ignoruje zákaz lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Vydra (61) hazarduje se zraněnou nohou: Ignoruje zákaz lékařů!

Václav Vydra hazarduje!
Václav Vydra hazarduje! (Foto Blesk – reprofoto Z pekla štěstí, archiv)

Otrnulo mu! Václav Vydra (61), který si vážně poranil nohu, se chce rychle vrátit na divadelní prkna. Nebere vůbec na zřetel doporučení svých lékařů, že musí zůstat v klidu.

Vydra si poranil nohu, když byl na svém ranči v Malčanech u koní. Co přesně se stalo, ale nechce říci. „Jsem zraněný, to se stává,“ prohlásil už ve čtvrtek, když jsme mu zavolali. Několik dní nehrál v divadle a zrušil i další kšefty.
Teď už ho to ale doma nebaví. „Chci hrát, i když se to doktorům nelíbí. To zvládnu!“ řekl deníku Aha! umíněný herec. „Pojedu prostě na představení do Liberce a příští týden odehraju dva večery na Vinohradech,“ plánuje si Vydra.

Herec ale hodně hazarduje. Připustil to také ředitel vinohradského divadla Tomáš Töpfer(66), který za něho zaskočil ve dvou reprízách představení Když ptáčka lapají. „Ve Velké mele je ovšem jeho role tak fyzicky náročná, že budeme muset ještě chvíli počkat. Navíc je to role hlavní, která se nedá jen tak lehce zaskočit,“ prohlásil Töpfer.

Video s Václavem Vydrou si můžete pustit zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.