Krampol míří do Paříže: Setkání s legendou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krampol míří do Paříže: Setkání s legendou!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Foto ara)

Tolikrát už to v minulosti vypadalo, že se tihle dva potkají! Jenže francouzský filmový hrdina Jean-Paul Belmondo (84) a jeho český dabér Jiří Krampol (78) na sebe štěstí neměli. Teď to ale vypadá nadějně!

„Setkání mi přes jeho syna vyjednávají lidé, kteří před dvěma roky natočili celovečerní dokument o Belmondovi. Řekli mi, že schůzka je možná, ale jen v Paříži, že do Česka Jean-Paul nepojede, protože na tom není zdravotně dobře. Proto také nedorazí na filmový festival do Varů, kam ho letos zvali,“ řekl Aha! Krampol. „Strašně ho chci ještě vidět, je to skvělý chlap. Proto tam za ním pojedu. To bych si pak vyčítal, že jsem ho třeba nestihl,“ svěřil český dabér Belmonda.

Hvězda filmů jako Profesionál, Muž z Ria nebo Veselé Velikonoce, kterému Francouzi říkají Bébel, měl do Česka přijet už několikrát. „Naposledy před 10 lety, kdy tady měl se svojí divadelní společností hrát Cyrana. Ale z toho také kvůli jeho zdravotním potížím sešlo. Už je to veterán. Má své neduhy, jako každý jiný, to je pochopitelné. Ale vidět ho prostě chci,“ dodal odhodlaný Krampol. Přesný termín schůzky obou herců se v tuto chvíli dolaďuje.

Na video s Krampolem semůžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 4. 2017 • 23:52

Neznám nikoho, kdo by mohl dabovat Belmonda líp, než Krampol.Je to úžasný, jak to udělal.Přeju mu, aby se setkali. Krampol je frajer ! Nesedí doma, je aktivní , vtipnej a veselej a určitě mu taky bývá do ouvej, ale dlouho se v tom nehňácá a žije si dál.Je vždycky upravenýa dbá o to jak vypadá! Moc mu přeju, aby si mohl ještě život užívat, ne ho dožívat.

defakto
27. 4. 2017 • 21:30

... nevím co Krampol čeká od setkání s Belmondem , který je pravděpodobně na konci svých sil , bude zázrak jestli se s ním vůbec sejde .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.