Krejčíková z Ulice: Z hodné holky SEXY Marilyn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krejčíková z Ulice: Z hodné holky SEXY Marilyn!

Na jevišti Divadla Na Fidlovačce se Aneta představí jako Sugar.
Na jevišti Divadla Na Fidlovačce se Aneta představí jako Sugar. (Foto Herminapress.cz, ara)

Nadmíru vyvinutá Aneta Krejčíková (25) alias Gábina Pumrová z nekonečného seriálu Ulice se v muzikálu Sugar promění v božskou Marilyn Monroe (†36). A bude svádět záletného Martina Písaříka (37)!

„Možná mě diváci budou srovnávat s filmovou Sugar, kterou ztvárnila Marilyn Monroe, ale já se do ní nestylizuji. Nejen ráda hraju, ale i zpívám a tančím. A tohle všechno moje role obsahuje,“ svěřila herečka, která se připravuje na muzikál podle legendární filmové komedie Někdo to rád horké. Vedle svých hereckých a pěveckých dovedností bude na jevišti opět předvádět i své ženské přednosti, stejně jako kdysi slavná hollywoodská hvězda.

Na prknech Fidlovačky se představí v šatech s odvážným nadupaným dekoltem. A když budou mít diváci štěstí, zahlédnou i něco víc. Třeba při milostné scéně, kdy se vášnivě vrhne na Písaříka, vykouknou Anetě i kalhotky. „Mám velká prsa, tak mě berou za sexbombu. Ono to vypadá, že se nestydím, ale devadesát procent žen je nespokojeno se svou postavou, takže se vždycky divím, proč obsazují mě,“ svěřila se herečka, která se na jevišti rozhodně nestydí. A nemá ani proč...

Na rozhovor s Anetou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.