Jako fakt? Kylie Minogue randí s princem Andrewem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jako fakt? Kylie Minogue randí s princem Andrewem!

Kylie Minogue prý tajně randí s britským princem.
Kylie Minogue prý tajně randí s britským princem. (Foto Profimedia.cz)

Zpěvačka Kylie Minogue (48) si prý rychle našla náhradu po rozchodu se snoubencem Joshuou Sasse (29). A hned urozené krve! Podle australského magazínu New Idea už několik týdnů tajně randí s britským princem Andrewem (57), prostředním z tří synů královny Alžběty II.

„Ona byla vždy jeho velká láska. A tak, když se v únoru rozešla s Joshuou, dal si s ní schůzku, aby ji politoval a vyjádřil sympatie. A vyšlo mu to! Od té doby je jako vyměněný. Září štěstím a pořád se zamilovaně usmívá.Ti dva jako by byli jedno tělo, jedna duše,“ tvrdí magazín na základě výpovědí zdrojů z britského královského paláce.

Kylie je vůbec v královské rodině pečená vařená. Dlouhá léta se zná s princi Williamem (34) a Harrym (32), nedávno se na charitativní akci z legrace tiskla k manželovi královny, princi Phillipovi (95). Na druhé straně princ Andrew se po bouřlivém rozvodu s rusovlasou vévodkyní z Yorku Sarah Ferguson (57) ukazoval se spoustou krásek, u žádné z nich však dlouho nevydržel...

Na Kylie, která se rozplakala při rozhovoru se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.