Němec z Modrého kódu: Student mi dal hezky do držky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Němec z Modrého kódu: Student mi dal hezky do držky!

Marek Němec začíná pociťovat seriálovou slávu.
Marek Němec začíná pociťovat seriálovou slávu. (prima)

Herec, který se dostal do podvědomí diváků díky novému seriálu Modrý kód, má nyní rozvrh k prasknutí. Kromě seriálu z lékařského prostředí hraje i v divadle, režíruje a dokonce i nějakou dobu sám učil! Jeho student mu dokonce dal i moc hezky do držky!

Pro většinu diváků dříve spíše neznámý herec nyní začíná ochutnávat, co znamená sláva, díky hraní ve velmi propagovaném seriálu. V Modrém kódu hraje tak trochu podivína, ale zároveň geniálního doktora, který ho baví. Lékaře si zahrál poprvé a tak učení se lékařských pojmů začal být jeho denní chléb.

,,Naposledy to bylo ligamentum hepatoduodenále. Zní to, že se člověk po vyslovení promění v kozu, nebo tak něco. Ale je to trs vyživovacích žil a cév, který vede k vaječníkům. Ptal jsem se, zda to jde říct jinak, protože když to vyslovíte v televizi, tak si divák bude myslet, že jsme se zbláznili. Prý nedá,“ odpověděl takto na otázku, zda narazil jako doktor na nějakou lahůdku, redaktorce časopisu Sedmička.

I když už na to nyní kvůli hraní a režírování nemá čas, dříve také učil na DAMU. Tam začal přednášet docela mladý, takže z toho ze začátku byl dost vyjukaný. Zprvu mladá a nepoddajná hříbata, která učil, pak asi nakonec zaujal a tak se jim i jemu výuka líbila.

Se svými svěřenci se dokonce i setkal na divadelních prknech! ,,Měl jsem jednoho dobrého studenta, Adam Ernest, takový husťák, který vůbec nevěděl, zda to chce a bude dělat, a nakonec spolu hrajeme v představení Klub rváčů, kde mi dal moc hezky do držky, svěřil se herec, který hrál v seriálu Vraždy v kruhu s Ivanem Trojanem.

Na video ze seriálu Modrý kód se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.