Operní diva Mátlová se odbourala a padla do výstřihu Bučkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Operní diva Mátlová se odbourala a padla do výstřihu Bučkové!

Bučková nevěřila svým očím a uším.
Bučková nevěřila svým očím a uším. (Foto: herminapress.cz)

Souboj nevěst se změnil v boj s rovnováhou! Patronka soutěže Tereza Mátlová (42) se neuhlídala a skončila ve výstřihu Elišky Bučkové (27).

Romantika, která by se dala krájet, se na pár chvil zvrtla v hodně žhavou podívanou pro pány v publiku. Stačila jen vteřina v rámci rozhovoru, při kterém se operní pěvkyně smíchy totálně odbourala. A protože toho umělkyně byla plná, absolutně propadla emocím.

Dokonce tak moc, že v záchvatu smíchu skončila hlavou ve výstřihu Bučkové. „Nikdo to nebral jako trapas. Spíš naopak. Tereza sklidila v publiku velký ohlas,“ prozradil deníku Aha! účastník šestého ročníku soutěže o nejkrásnější nevěstu.

Eliška Bučková o rozvodu Noida:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
15. 4. 2017 • 00:41

Věděla jsem , že Janeček má nějakou Mátlovou ( nebo už nemá ?), ale že je ona operní diva jsem vážně netušila. Myslela jsem , že její zaměstnání je " manželka " a sem tam ( spíš sem, než tam ) muzikál.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.