Karel Kopeček moderátorem zpravodajské relace TN2! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Karel Kopeček moderátorem zpravodajské relace TN2!

Karel Kopeček
Karel Kopeček (TN2)

Diváci televizní stanice Nova 2 mohou každý všední den od 22 hodin sledovat novou zpravodajskou relaci TN2. Živý patnáctiminutový přehled aktuálních a nejdůležitějších informací monitoruje události, které se staly v České republice a ve světě v čase od konce hlavní zpravodajské relace do dvaadvacáté hodiny večer. Kromě stávající moderátorky Michaely Šmídové se moderování TN2 s radostí ujal moderátor Karel Kopeček, kterého diváci skupiny Nova znají především v roli reportéra hlavní zpravodajské relace.

„Moderování zpravodajství je pro mě v posledních dvou letech na Nově zcela nová zkušenost a nabídka na moderování TN2 je zároveň obrovská pocta a příležitost. Zpravodajství se jako novinář věnuji celý život a tohle je jeden z profesních vrcholů,“ sdělil Karel Kopeček.

 

Karel Kopeček se v médiích pohybuje přes 20 let, na Nově začal působit v roce 2010, a to na pozici šéfeditora zpravodajského portálu TN.cz. V současné době zastává pozici vedoucího denní výroby obsahu, reportérskou a moderátorskou činnost. Karel je ženatý, má čtyři děti (kromě tří synů se mu před 12 dny narodila dcera Renatka) a je vášnivým včelařem a rybářem.

Zpravodajskou relaci TN2 mohou diváci sledovat každý všední den od 22 hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.