Kratina dělal bordel, dostal obuchem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kratina dělal bordel, dostal obuchem!

Vladimír Kratina
Vladimír Kratina (Foto Aha! – Martin Hykl, Michal Protivanský, Herminapress.cz)

Skoro dvoumetrový herec měl na počátku 70. let pěkně namále. Zrušil se alkoholem pod obraz víc než unesl a pak zlobil. Dokonce zaútočil na vlajku našich tehdejších bratří ze Sovětského svazu. A to byl průšvih jako prase!

Kdyby tenkrát Vladimír Kratina (65) kopl jen do popelnice nebo vyřvával, skončil by maximálně na záchytce. Jenže tenhle hromotluk si vzal do parády vlajku země, kde zítra znamená už včera. Bdělé orgány bezpečnosti se okamžitě chopily gumových domlouvátek a herec končí před vyšetřovatelem VB - a je z toho 18 měsíců za výtržnictví!

Před vězeňským mundůrem ho nakonec zachránil jeho profesor z DAMU Ota Sklenčka, který písnul tehdejšímu prezidentovi Ludvíku Svobodovi. Starý generál od Dukly se nakonec slitoval a Kratina skončil před kamerou a ne v base. "Byla to drsná zkušenost, zvlášť pro mě, tenkrát začínajícícho herce, který věřil, že je král a patří mu svět," zavzpomínal Kratina po čase.

 Na videu promluvil pomlácený Vladimír Kratina: Co se stalo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.