Gottovo tajemství: Létá soukromým tryskáčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gottovo tajemství: Létá soukromým tryskáčem!

Karel Gott létá už jen  soukromým tryskáčem.
Karel Gott létá už jen soukromým tryskáčem. (Foto Aha! – Pavel Machan a Marek Pátek)

Viditelně pookřál a opět si naplno užívá života! Karel Gott (77) strávil minulé dny v italském Miláně, kam ho pozval jeho mecenáš. A Slavík se do ciziny opět vydal soukromým tryskáčem, kterým v minulých měsících cestoval i na Slovensko a Kanárské ostrovy.

Březen 2017 - Destinace: Milán, Itálie
Slavík a jeho manželka, na kterou letos po nemovitostech přepsal i agenturu Karel Gott Agency, přijali pozvání podnikatele a majitele rozvadovského kasina Leona Tsoukernika (44) a letěli s ním jeho soukromým tryskáčem do Milána. Tam navštívili slavnou La Scalu, kde dávali operu La traviata.

Společnost jim kromě Leona dělal také Michal David (56) a Gottův letitý kamarád a spolupracovník Ladislav Štaidl, který v Miláně oslavil 72. narozeniny. „Jsem rád, že jsem panu Gottovi a jeho přátelům mohl zprostředkovat výlet do výjimečného města a na výjimečné představení,“ řekl deníku Aha! Tsoukernik, v jehož kasinu Mistr v minulosti několikrát za šestimístný honorář vystupoval během silvestrovských nocí.
Prosinec 2016 - Destinace: Piešťany, Slovensko
Soukromým tryskáčem se Karel nechal dopravit na dva slovenské vánoční koncerty, které absolvoval krátce po operaci vyhřezlé ploténky a následném zápalu plic. Doprovázela ho manželka Ivana. V letadle musel zpěvák podle informací Aha! po celou cestu ležet, aby nenamáhal operovaná záda.

Prosinec 2016 - Destinace: Tenerife, Kanárské ostrovy
A znovu soukromý speciál! Gott, jeho manželka Ivana, Michal David a další přátelé Slavíka s ním hned po loňských Vánocích letěli na kanárský ostrov Tenerife, kde strávili zbytek loňského a příchod letošního roku.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!

Takhle Karel Gott řádil na plese Českého rozhlasu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
16. 3. 2017 • 16:19

Výše uvedený článek není pravda, protože ve skutečnosti Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla s Karlem Gottem v Miláně. To potvrdil mi taky věrný a pravdivý přítel, který všechno ví o Karlu Gottovi. Fotky v článku s Ivanou Macháčkovou a Karlem Gottem opravdu jsou fotomontáže. Je na místě i čase, aby konečně vyšla pravda o Karlu Gottovi. Není pravda, aby Karel Gott byl ženatý i aby Karel Gott byl otcem 4 dcer. Jeho domnělá manželka neustále se jmenuje Ivana Macháčková a pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač. To všechno už potvrdil pan Felix Slováček. Ve skutečnosti Karel Gott nemiluje Ivanu Macháčkovou i obráceně. Ivana Macháčková je velmi nestydatá ženská, protože jenom chce slávu, peníze, moc a chce celebrity využít a proto Ivana Macháčková v Praze už často měla vztahy s novináři a muži, které jsou koncertní pořadateli. Ivana Macháčková chce být na veřejnosti. Už často Ivana Macháčková nechala zhotovit i zveřejnit fotomontáže s Karlem Gottem. Dále Ivana Macháčková nechala padělat televizní vysílání s Karlem Gottem, což znamená, že Ivana Macháčková nechala se ustanovit jako montáž do vysílání s digitální televizní technikou. Charlottka Ella je jedinou dcerou Ivany Macháčkové. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák muzikálů Martin Pošta, který se narodil dne 06.11.1966. Časopis „S tebou mě baví život“ zveřejnil v listopadu 2006 fotky a článek s Martinem Poštou a dcerkou Charlottkou Ellou na klíně. Martin Pošta už se přiznal, že měl milenecký vztah s Ivanou Macháčkovou. Charlottka Ella je Martinu Poště velmi podobná. Nelly Žofie, která je prý nejmladší dcerou Karla Gotta, ve skutečnosti má úplně jiné rodiči. Její matkou je Michaela, která je přítelkyni Ivany Macháčkové a její otcem je mladý a brunet partner paní Michaely. Nelly Žofie žije s matkou Michaelou a otcem v Kladnu. V roce 1991 lhal závistivý muž v televizi RTL, aby Karel Gott byl homosexuál. Na to bývalý německý manažer Karla Gotta mu doporučil se tak chovat, aby Karel Gott

bursik
16. 3. 2017 • 12:06

Pekny vylet a rozhodne je lepsi letet nez si hrkat kosti po nasich silnicich..A takove soukrome letadlo je moc fajn,nebot v charter hodne lidi pachne v naprosto tesne blizkosti-rikaji tomu dobytcak ! Jednou se nam podarilo letet busines letadlem do Zurichu,ale byl to omyl od cestovky,nahoda a 8 lidi se radovalo ! KG dobre dela ze si uziva penez, jen ti lide -Casino v pruhovane kosili na Traviatu !! spletl si to buran s letnim taborem.Ten nemusi mluvit a vizitka je jasna

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.