Voříšek už může klidně spát: Agresor potrestán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Voříšek už může klidně spát: Agresor potrestán!

Karel Voříšek může být spokojený.
Karel Voříšek může být spokojený. (Foto Aha! – Mária Rušinová a FTV Prima)

Taťka Šmoula skončil v rukou policie. Muž, který posílal výhrůžné maily hvězdám Primy Karlu Voříškovi (53) a Báře Kozákové (36), se přepočítal. Internet není tak anonymní, jak očekával. Kriminalisté z Hodonína ho odhalili.

Hrozil moderátorům lividací. „Mohu potvrdit, že kriminalisté v Hodoníně se tímto případem zabývali. Jeho šetření ukončili s tím, že podklady předali na okresní státní zastupitelství,“ řekl Aha! Petr Zámečník, mluvčí Policie ČR v Hodoníně. Ukázalo se, že Voříšek a Kozáková byli trnem v oku dvaapadesátiletého V. B.. Právě jeho usvědčili muži zákona jako drsného Taťku Šmoulu. Přání Karla Voříška, aby se dozvěděl, kdo ho pronásleduje, se vyplnilo. A následoval přísný trest. Než se muž nadál, byl v podmínce.

Pokud nebude sekat dobrotu, půjde rovnou na půl roku sedět. Informaci potvrdil mluvčí soudu. „Obžalovaný V.B., ročník 1964, byl uznán vinným přečinem obecného vyhrožování dle § 353 odst. 1 tr. zákoníku, a odsouzen k trestu odnětí svobody ve výměře 6 měsíců, jehož výkon mu byl podmíněně odložen na zkušební dobu v trvání 18 měsíců, “ řekl Aha! Petr Motyčka, mluvčí okresního soudu v Hodoníně.

Současně přišel ničema o notebook, z něhož své vzkazy posílal. Propadl státu. „Nemuselo to dojít tak daleko,“ řekl k tomu sám Karel. „Nejde tak o mě, ale o Báru, která byla v té době těhotná. Útočit na ni bylo nehorázné. Policie naštěstí jednala, jak měla,“ dodal moderátor.

Dobrý konec
Taťka Šmoula ztrpčoval před dvěma lety život Karlu Voříškovi a Báře Kozákové. Na mail i na sociální síť jim posílal výhrůžné vzkazy. Chtěl, aby opustili obrazovku, jinak je fyzicky napadne. Televize Prima požádala o pomoc Policii ČR. „Vždy děláme maximum pro ochranu a bezpečnost moderátorů a reportérů. V případě, že dojde k vyhrožování nebo jiným výpadům proti moderátorům či redaktorům našich pořadů, řešíme taková jednání neprodleně s příslušnými státními orgány, zejména s Policií ČR,“ řekla Aha! mluvčí TV Prima Jana Mrákotová.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.