Utrpení Missek: Mrzly v metru a teď... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utrpení Missek: Mrzly v metru a teď...

LEDEN 2017 - Focení polonahých dívek v pražském metru vyvolalo pozdvižení.
LEDEN 2017 - Focení polonahých dívek v pražském metru vyvolalo pozdvižení. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Mráz, sníh a mlha hustá tak, že by se dala krájet! V takovém prostředí si šestnáct finalistek letošní České Miss vyzkoušelo profesionální focení. V 1750 metrech nad mořem si pořádně zkusily.

„Bylo to náročné, především proto, že se vstávalo poměrně brzy ráno,“ svěřila deníku Aha! šéfka soutěže Eva Čerešňáková (30), která dívky na jejich soustředění na Slovensku podporuje. „Od šesti hodin už je líčil tým vizážistek, v osm vyrážely připraveny na svah a focení bylo naplánováno na celý den na různých místech Skalnatého plesa,“ dodala Čerešňáková.

Finalistky soutěže krásy si tak mohly vyzkoušet, co práce modelky opravdu obnáší. V minus sedmi stupních pózovaly před objektivem fotografa Bena Renče jen v plavkách nebo spodním prádle. Na drsné podmínky je už ale řada z nich zvyklá z castingu, kdy v mrazivém lednovém počasí natáčely spot v pražském metru pouze v bikinách. „Všechny dívky byly statečné a odvážné a i přes venkovní mráz měly úsměv na tváři,“ dodala módní guru soutěže  (44). Stylista radí: Holky, zhubněte! A zbavte se celulitidy...
Podle stylisty Filipa Vaňka, který je s dívkami ve Vysokých Tatrách na soustředění, by na sobě měly adeptky na nejkrásnější dívku Česka ještě pořádně zapracovat. „Holky jsou pěkné, ale aby skutečně v modelingu uspěly, musejí na sobě ještě hodně zapracovat. Více cvičit a zbavit se celulitidy nebo v některých případech i několik kilo zhubnout. Prospěje jim to!“ radí stylista.
Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.