Karel Voříšek (53): První zpověď o hrozbách smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Karel Voříšek (53): První zpověď o hrozbách smrtí!

Karel Voříšek se stal terčem násilníka.
Karel Voříšek se stal terčem násilníka. (Foto Aha! – Mária Rušinová a FTV Prima)

Před dvěma lety se stal spolu s dalšími kolegy z Primy terčem neznámého útočníka. Karla Voříška (53) e-mailem a pomocí sociálních sítí napadal člověk, který se infantilně podepisoval Taťka Šmoula. „Byl bych rád, aby se zjistilo, kdo to je a proč to dělal,“ svěřil v první otevření zpovědi moderátor.

Neznámý vyhrožoval nejen jemu, ale taky například Báře Kozákové (36) z Krimi zpráv. Požadoval, aby opustili obrazovku, nebo je fyzicky napadne. Vše vzhledem k anonymitě internetu vyznívalo dost surově a nebezpečně.
„Zhruba před dvěma lety si mě a Karla vyhlédl člověk, který nám přes sociální sítě a e-maily začal vyhrožovat,“ zavzpomínala Kozáková.

„Jinak že si na mě počká před studiem a zmaluje mi obličej, že mě nikdo nepozná,“ dodává. „Není to o tom, že bych se potom bál vyjít na ulici, ale nepříjemné to teda je. Spíš než strach jsem možná cítil vztek,“ svěřil se deníku Aha! primácký moderátor. Má prý pro strach uděláno, ale výhrůžky od neznámého člověka, jehož motivaci nezná, ho štvou. „Co si mě má brát do huby někdo, kdo mě nejspíš ani pořádně nezná!“ zlobí se moderátor. Po Taťkovi Šmoulovi jde policie: Stopa vede na Moravu...
Televize Prima neotálela a obrátila se na Policii ČR, která podle informací deníku Aha! pátrá na Moravě. „Vzhledem k tomu, že probíhá vyšetřování, nemůžeme záležitost komentovat,“ řekla Aha! mluvčí Jana Mrákotová.



Přečtěte si
ivoadler
14. 3. 2017 • 16:03

Doufám, že toho hajzlíka odhalí. Mně taky řada lidí na obrazovce vadí, ale nevyhrožuju jim.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.