Geňa u soudu, může za to podnikání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Geňa u soudu, může za to podnikání!

Richard Genzer skončil u soudu.
Richard Genzer skončil u soudu. (Foto: Ringier Axel Springer CZ)

Richard Genzer (50) se nechal před jedenácti lety přemluvit k podnikání. Jeho kamarádka a akcionářka společnosti Oknoplast Stanislava Kovářová (57) ho přesvědčila k tomu, aby se stal členem dozorčí rady. Herec to přijal a do firmy vložil vlastní peníze, což byla velká chyba.

Genzer byl z této nabídky naprosto nadšený. Z tohoto důvodu do firmy po pár měsících přivedl i svého kolegu Michala Suchánka (51). Vše se zdálo ideální, ovšem zanedlouho nastaly potíže. Firma se totiž dostala do dluhové pasti a přestala zvládat své závazky. Čím dál víc zákazníků o nich začalo mluvit jako o podvodnících.

Jakmile herci zjistili, že se společnost dopouští nekalých praktik, okamžitě odstoupili. Genzer navíc od své bývalé kamarádky Kovářové požadoval vrácení svých peněz. „Dnes už s nimi nemám nic společného. Nerozešli jsme se v dobrém, měl jsem proti nim ve Zlíně soud, protože mi dlužili peníze. Tvrdili, že všechno zastavili a že nic nemají, takže se to oddálilo. Žaloval jsem je ale jako poškozený,“ prozradil pro Sedmičku Geňa.

Ten podle informací Sedmičky případ nakonec vyhrál a soudní exekutor JUDr. Juraj Podkonický vydal na majetek Stanislavy Kovářové zástavní právo exekutorské na pohledávku ve výši 480 tisíc korun včetně příslušenství a nákladů soudního řízení.

 



Přečtěte si
karelka
12. 3. 2017 • 22:59

Strašák jeden, chtěl rychle zbohatnout.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.