Blanarovičová pod přísným dohledem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Blanarovičová pod přísným dohledem!

Yvetta to v mládí neměla jednoduché.
Yvetta to v mládí neměla jednoduché. (Foto Marek Pátek)

Yvetta Blanarovičová (53) strávila dětství uprostřed hor ve slovenské Prievidzi. Vyrůstala se dvěma bratry. Starší z nich držel svou půvabnou sestru pěkně zkrátka.

Když chtěla mladá Yvetta vyrazit večer za zábavou, nalíčit se doma nepřipadalo v úvahu. „Starší brácha mě hlídal jako ostříž, takže jsem se mohla namalovat až na toaletě na diskotéce, doma jsem na sebe nemohla ťuknout ani make-up. V tu chvíli mi strčil hlavu do umyvadla a bylo po kráse. Vyrůstala jsem pod těžkým dohledem, nejstarší bratr mi suploval tátu a snad až v mých jednadvaceti pochopil, že jsme už dospělá,“ svěřila se herečka a zpěvačka pro magazín RodinaDnes.

Řada dívek by si staršího bratra přála, Blanarovičová se ale domnívá, že její bratři z toho příliš nadšení nebyli. „Moji bráchové mě měli na starosti, ten starší mě musel zavést do školky a odpoledne na balet. Protože to chtěl mít rychle za sebou, naložil mě na řídítka a mastili jsme fofrem na sál. Potom mě musel zase vyzvednout. A to nebyl jenom balet! Takže doma pořád brblal…,“ dodala Yvetta.

Yvetta Blanarovičová dostává nemravné návrhy:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
panda
5. 5. 2017 • 15:37

Pani Blanarovičová nebyla nikdy krásná, teď je navíc jen vyumělkovaná. Jednou jsem s ní viděla rozhovor (snad u Krampola) a něco tak blbého se jen tak nevidí.

jity
4. 5. 2017 • 11:08

Yvetta pořád vypadá krásně, je mi sympatická jako člověk.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.