Znuděná Goldie Hawn na slavném vídeňském plese: »Ó« jako Opera? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Znuděná Goldie Hawn na slavném vídeňském plese: »Ó« jako Opera?

Zoufale znuděná Goldie Hawn.
Zoufale znuděná Goldie Hawn. (Foto: Reuters, Profimedia.cz)

Tradiční vídeňský Ples v Opeře obvykle bývá přehlídkou známých tváří, letos byl však na celebrity dost chudý. Asi jedinou celosvětovou celebritou na jedné z nejexkluzivnějších společenských akcí Evropy byla americká herečka Goldie Hawn (71, Smrti jí sluší).

Ta dorazila bez dlouholetého partnera Kurta Russella (65), jehož po jejím boku nahradil podnikatel, miliardář a organizátor plesu Richard Lugner (84).

A vypadalo to, že se Goldie v Opeře zoufale nudí, v lóži seděla bez povšimnutí, dlouze zívala a vypadala, že každou chvíli usne. Z letargie ji nevytrhlo, ani když ji Lugner vyzval k tanci – tedy alespoň před objektivy fotografů...



Přečtěte si
-bello-
27. 2. 2017 • 14:02

Všichni "Zápaďáci " zívají v MHD , jak jsem si s odporem všimla, s otevřenou hubou. Je to hnusný, odporný, vydejchávaj svůj žaludek přímo do obličeje druhým a Češi už to dělají taky. Bože můj, aspoň na školách, kdyby je vrátili k slušnýmu vystupovaní, ale asi s otevřenou hubou zívají i na učitele. Tedy , to je etiketa !Fuj tajbl.

bursik
25. 2. 2017 • 07:45

pisalek nema zdani o co jde ve Wien na plese- Je tam horko nahore v Lozi a VIP Lugner chodi na ozarovani, Goldie prijela na otocku, je placena od nej za odpoledni podpisy v Lugner City + dve hodinky na plese za to dva mio kc ,rano letela zpet na Oscary!A smutno tam bylo,nebot 2 hodiny pred plesem zemrela z vlady Sabina ministrine zdravotnictvi.Kvetinove deko -uzasne -nadherna Anna Netrebko

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.