Judit Bárdos z Bohémy: Proč je stále sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Judit Bárdos z Bohémy: Proč je stále sama!

Judit Bárdos je stále svobodná.
Judit Bárdos je stále svobodná. (Foto: Karel Kopáč, Mária Rušinová, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, ara)

Judit Bárdos (28), která je známá především ze seriálu Svět pod hlavou či Bohéma, je momentálně bez partnera. Čím to je?

Herečka tvrdí, že o ni muži nemají velký zájem a hlavně, že se jí prý bojí. „Někdy mám pocit, že nás žen je hodně a mužů málo. Muži si mohou vybírat z více možností a ženy ne. Ale nevím, jestli to je doopravdy tak,“ prozradila Judit pro Nedělní Blesk.

Bárdos se na mužích líbí, když mají smysl pro humor a jsou zodpovědní. Naopak se jí nelíbí, když si o sobě myslí víc, než jací ve skutečnosti jsou. A taky, když jsou hloupí. Jaký má tedy názor na manželství? „Poslední dobou jsem skeptická. Hodně manželství se v mém okolí a v mé blízké rodině rozpadává. Nejsem si tedy teď jistá, jestli manželství je vrchol lásky,“ dodala herečka.



Přečtěte si
ivoadler
25. 3. 2017 • 13:13

Manželské hnízdo je nejlepším prostředím pro výchovu mláďat. Nic lepšího vynalezeno nebylo. Kdo to popírá, ubližuje vlastním dětem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.