Hvězda Plesu upírů Michaela Gemrotová: Zdemolovala cizí auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Plesu upírů Michaela Gemrotová: Zdemolovala cizí auto!

Míša jako Sarah v Plesu upírů.
Míša jako Sarah v Plesu upírů. (Foto: ara)

Cesta na sobotní představení muzikálu Ples upírů se jeho sólistce Michaele Gemrotové (30), která alternuje v hlavní roli s Natálkou Grossovou (14), pořádně nevyplatila! Na křižovatce totiž vlítla do cesty jinému autu, které úplně zdemolovala!

Gemrotová si sype popel na hlavu. „Tisíckrát jsem tudy jela a tisíckrát upozornila spoustu řidičů, že nejsme na hlavní, ať zpomalí, že je to velmi nepřehledná ulice... I já zpomalila, koukla jsem se, že nic nejede, a najednou už byla v autě... Nikdy se mi to nestalo, dávala jsem pozor a vůbec nechápu, kde se tam to auto vzalo,“ zpytuje svědomí.

Naštěstí se při nehodě nikomu nic nestalo. „Děkuji všem strážným andělům! Pán byl tak zlatý, že mě ještě uklidňoval, že se nic neděje, že je hlavní, že jsme v pořádku, a že stejně chtěl nové auto,“ dodává Gemrotová, která i přes šok ten den vystoupila a v GoJa Music Hall svůj part Sáry v Plesu upírů odzpívala. „I když jsem myslela, že nevydám hlásku!“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.