Zagorová s Margitou na cestách: Prošmejdili Turín! Příště jedou do... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zagorová s Margitou na cestách: Prošmejdili Turín! Příště jedou do...

2017 Turín: Na procházce s manželem Štefanem Margitou
2017 Turín: Na procházce s manželem Štefanem Margitou (Foto: archiv ŠF)

Cestování jako vášeň. Hana Zagorová (70) díky manželovi Štefanu Margitovi (60) projela svět. Tokijské metro zná jako své boty, stejně tak New York a teď prozkoumává Turín. A nejen očima. Došlo i na vyhlášené italské zákusky.

Hanka Zagorová se vypravila na premiéru Káti Kabanové, a zatímco manžel zkoušel v divadle, prohlížela si Turín. „Dělá to tak všude. Ať jsme v kterémkoliv městě, kde účinkuji. A protože miluje sladké, doporučil jsem jí úžasnou kavárnu nedaleko Královské opery, kam chodím na výtečnou kávu a kde mají báječné zákusky,“ prozradil Aha! Margita.

Nemá strach, že by jeho žena třeba zabloudila. Už spolu procestovali skoro celý svět, on stál většinou na světových jevištích a Hanka zatím šmejdila po ulicích. Miluje například metro. Zatímco v Praze jím takřka nejezdí, v Tokiu a v New Yorku si ho užívala. V Turíně ji zase okouzlila architektura, kavárničky a butiky s módními výstřelky.

Po premiéře se Štefan vrací se ženou domů, ale moc se v Praze neohřejí. „Poletíme spolu do Dubaje. Byl to můj dárek ke Štefanovým loňským kulatinám,“ řekla zpěvačka. Pak jí Margita zmizí pro změnu zase do Paříže, kde stráví díky účinkování ve dvou operách bezmála půl roku. Až se ale tam vydá Hanička na obchůzky, bude to asi hodně drahé, Štefane!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.