Češka Andrea Bezděková neuspěla: Miss Universe je Francouzka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Češka Andrea Bezděková neuspěla: Miss Universe je Francouzka!

Nová Miss Universe Iris Mittenaer z Francie.
Nová Miss Universe Iris Mittenaer z Francie. (Foto ara)

Novou Miss Universe se včera stala Francouzka Iris Mittenaer (24). Česká Miss 2016, Pražanka Andrea Bezděková (22), se do první třináctky z více než osmdesátky účastnic neprobojovala.

Tmavovláska a studentka dentální hygieny z Lille převzala korunku od vítězky předchozího ročníku, Filipínky Pii Alonzo Wurtzbach. Na pódiu byla tak v šoku, že ztratila řeč a jen dlouze posílala do publika a kamer polibky.

Francie může pořádně oslavovat. Naposledy měli Miss Universe před 64 lety! Christiane Martel tehdy v roce 1953 triumfovala v teprve druhém ročníku soutěže v 21 letech.


Poněkud větší Kanaďanka...
Mezi klasicky superštíhlými kandidátkami se v Manile s poněkud plnoštíhlejší postavou vyjímala Miss Kanada 2016 Siera Bearchell. „Všimla jsem si, že jsem poněkud větší než ostatní holky,“ zachovala dekorum Siera. „Sama vím nejlíp, že nejsem tak štíhlá, jako jsem byla v šestnácti nebo dvaceti. Nebo ještě loni. Ale nemám kvůli tomu mindrák, nechybí mi sebevědomí,“ vysvětlovala. Asi i proto skončila v TOP13, o čemž si Češka mohla nechat zdát...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.