Hvězdy Ordinace Adamovská a Stránský: V bezvědomí skončili na zemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězdy Ordinace Adamovská a Stránský: V bezvědomí skončili na zemi!

Herci si během natáčení prožili krušné chvilky.
Herci si během natáčení prožili krušné chvilky. (Foto ara)

Bezvládná těla ležící na zemi. Tak dopadli při natáčení Ordinace Zlata Adamovská (57) a Martin Stránský (46). Doktorka Běla Valšíková omdlévala pětkrát a doktor Ota Kovář kolaboval hodinu.

Přestože kolapsy byly jen hrané, i tak to pro herce bylo vyčerpávající. „Scéna se Zlatou Adamovskou se točila na dvě zkoušky a tři klapky, takže se musela zhroutit k zemi celkem pětkrát,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj. „Běla dostává nakládáno zprava zleva, ze všech stran. Je toho na ni opravdu moc. Neprožívá zrovna moc veselé období. Nejenom, že se potýká s rakovinou prsu, ale ještě se objeví komplikace. Kvůli tomu přestává zvládat práci v Růžovce i rodinu,“ popsala Adamovská, co prožívá její postava. „Aby toho na ni nebylo málo, začne ji zlobit i Eliška, o kterou se stará a která se dostává do puberty. To jí nepřidá. Ale jak znám Bělu, tak to nevzdá a bude bojovat. Držte jí palce,” prozradila, co ještě čeká Bělu, která bojuje s rakovinou.

Mnohem dramatičtější a drastičtější kolaps zažil během natáčení včerejšího dílu Martin Stránský. Scénář mu předepsal, že dostane na ulici nakládačku od kumpánů primáře Máry, kterého hraje Robert Jašków (47). „Scéna se natáčela na ulici za odborného dohledu kaskadéra, který herce a komparzisty učil, jak co nejvěrohodněji zahrát brutální napadení,“ prozradil zdroj s tím, že na chodníku se Stránský musel v zimě válet zhruba hodinu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.