Ljuba krbová: Meč je FUČ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ljuba krbová: Meč je FUČ!

Ljuba Krbová se bojovým uměním věnuje už dlouho.
Ljuba Krbová se bojovým uměním věnuje už dlouho. (: ČTK)

Návrat herečky Ljuby Krbové (58) z dovolené na Fuerteventuře se proměnil v pořádné dobrodružství. Cestou dokonce přišla o meč, se kterým tak ráda cvičila. Co se tedy přihodilo?

Herečce totiž při návratu z dovolené prvně v životě uletělo letadlo, vzhledem k tomu, že musela na natáčení a z této destinace mnoho spojů nelétá, byl to pořádný nervák. Při shánění náhradního spoje dokonce přišla o tai-či meč na cvičení, který si před lety koupila v Pekingu. „Nestihla jsem ho odbavit jako zvláštní zavazadlo,“ přiznala smutně v rozhovoru pro revue.idnes.cz.

„Mrzí mě, že jsem kvůli takové banální záležitosti přišla o věc, kterou jsem měla moc ráda,“ dodala Ljuba Krbová s tím, že je to možná výzva k tomu, aby se znovu vypravila do Země středu a pořídila si tam nový meč nebo jinou zbraň. „Možná to nebylo jen tak a je to takové pošťouchnutí osudu,“ myslí si.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.